Cautare

593 de rezultate pentru "gramescu ionel" (3.56 secunde)
"In urma cu trei saptamani, consilierii Constatin Tuta, Dan Bora, Ionel Dumitrescu si Constantin Popescu au demisionat din PNL. Am auzit ca Dumitrescu si Bora s-au dus la PD, dar nu pot sa afirm cu siguranta.
un candidat pentru Consiliul Judetean, stingand astfel speculatiile cum ca PD isi va aroga acest "drept", eventual prin Ionel Manafu, care insa nu pare dispus sa renunte la sefia Directiei Apelor Dobrogea Litoral.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Primul obiectiv aflat pe ordinea de zi a delegatiei celor aproape 80 de senatori USL, membri ai grupurilor PSD, PNL si PC, a fost Centrala Nuclear Electrica Cernavoda, unde au fost primiti cu mare caldura de catre directorul general Ionel Bucur, care le-a prezentat parlamentarilor situatia in care se afla la acest moment Centrala si care sunt principalele probleme cu care se confrunta proiectul de relansare a constructiei reactoarelor 2 si 3.
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, impreuna cu secretarii de stat Lucia Ana Varga, din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ionel Mantog, din Ministerul Economiei si Industriilor, au deschis cea de-a treia Conferinta Anuala pe Probleme de Mediu din Romania - Sectoarele Apa si Minerit.
Emil Boc, liderul democratilor, a precizat ieri ca PD continua sa-i sustina politic pe deputatii Stelian Dutu si Ion Gontea, dar si pe secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei Ionel Mantoc, care se afla in procedura de urmarire penala si risca sa aduca prejudicii imaginii partidului.
Ionel Valentin Vlad, Presedinte al Academiei Romane, Excelenta Sa Bogdan Lucian Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe, Domnul Sorin Mihai Campeanu, Ministru al Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Doamna Gabriela Szabo, Ministru a Tineretului si Sportului, Domnul Raed Arafat, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne si Doamna Diana Voicu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala.
Ionel Chirita, primarul liberal al orasului Harsova, s-a aratat ieri contrariat de refuzul nejusitificat al Consiliului Judetean de a acorda sumele de echilibru pe care le datoreaza, de patru luni, localitatii pe care o reprezinta, dar si locuitorilor din Castelu si Sacele.
Pe hol, Manea si Ionel Manafu au dat cate o scurta declaratie de presa prin care si-au motivat gestul.
Ordonanta insa nu avea cum sa ii incalzeasca pe hotelierii deja "fripti" de licitatiile orchestrate de Directia Apelor Romane Dobrogea Litoral, o institutie condusa de deja celebrul si "ilustrul" chimist Ionel Manafu.
Numitul Wiener, care se crede vesnic tanar si ferice, alaturi de Emanuel Ungureanu, ambii, cica, doctori, desi freaca duda prin Parlament, nu mai au loc de somitati precum Ionel Sinescu, Monica Pop, Irinel Popescu etc., pe care ii numesc dinozauri, acuzand ca din cauza lor pleaca din tara zeci de medici tineri.
Ultima victima a fost caporalul Ionel Gheorghita Dragusanu, ucis in urma cu aproape doua saptamani de un dispozitiv exploziv, in apropiere de Kandahar.
Dupa ce "ne-a trimis" sa ne bronzam pe nisipurile de aur din Bulgaria, ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a dat din nou cu bata-n balta, ajutata de slujitorul credincios de la malul marii, Ionel Manafu.
Remanierea din toamna nu o va rata, dar nu pentru ca este neaparat cel mai prost ministru democrat, ci pentru ca s-a dovedit a fi o persoana slaba, care nu l-a dat afara pe Ionel Manafu, acest gropar al plajelor litoralului romanesc.
Primarul comunei, Ionel Stanica, a declarat ca acele 750 de milioane de lei vechi primite saptamana trecuta pentru continuarea lucrarilor reprezinta doar o mica parte din valoarea lucrarilor necesare pentru finalizarea executiei.
Lica Oprea, primarul comunei Baleni - PSD, Ionel Lepadatu - Branistea - PC, Danuta Bourceanu - Cavadinesti - PSD, Neculai Oprea - Cuza-Voda - PSD, Eugen Tabacaru - Ghidigeni - PC, Gelu Sirghie - Gohor - PSD, Costica Ene - Independenta - PSD, Ion Corpaci - Ivesti - PSD, Costica Ivan - Mastacani - PC, Virgil Arghiri - Munteni - PNL, Viorel Racasanu - Negrilesti - PNL, Valerian Todita - Namoloasa - PSD, Victor Chiriloae - Oancea - PNL, Trofin Tudor - PSD, Vasile Manea - Pechea - PSD, Costel Matei - Priponesti - PC, Ioan Porumb - Radesti - PSD, Gheorghe Ene - Rediu - PD, Gheorghe Bute - Scinteiesti - PSD, Costica Jiglau - Smulti - PNL, Paul Cristea - Sendreni - PNL, Costel Gheorghe - Tudor Vladimirescu - PSD, Vasile Radu - Virlezi - PD si Tanase Cepraga - Vladesti - PD.
Printre liberalii care au mai aparut ieri la Scoala de Vara s-au numarat consilierul judetean Victor Manea, consilierul local Victor Radulescu, seful TNL Constanta, Ionel Spataru, adjunctul Agentiei Domeniilor Statului, Adrian Stan, secretarul de stat Nicolae Buzdun, iar ca oaspeti reprezentanti de peste Prut ai Aliantei Moldova Noastra.
Agenda intalnirii, care a inceput ieri si se va termina maine, ii va aduce in fata alesilor locali liberali pe Ludovic Orban, presedintele LAL, vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul judetean Victor Manea, vicepresedinte al LAL pe Regiunea a 2- a, Dan Motreanu, secretar general PNL, Mihai Voicu, ministru in Relatia cu Parlamentul, Ionel Chirita, primarul din Harsova si vicepresedinte LAL s.a.
Ionel Chirita, vicepresedinte LAL si primarul Harsovei, a expus rezolutia referitoare la cresterea sumelor de bani alocate de autoritatile centrale administratiilor locale, LAL fiind de parere ca aceasta masura ar duce la imbunatatirea conditiilor de viata si intarirea autoritatilor locale.
google-analytics.com